Massagepraktijk RELAXmassagesbest

Ik ben mijn massagepraktijk gestart in 2008. Mijn man en ik zochten een hobby en volgden op aanraden van een collega een massagecursus. In die 13-weekse cursus werd ik geraakt door de effecten van massages. Niet alleen het ontvangen van een massage is heerlijk. Voor mij is het geven van een massage net zo ontspannend. Dat was voor mij de reden om mezelf verder te ontwikkelen als masseur.

Bijscholen voor de massagepraktijk

Massages zijn net zo divers als de mensen die de massages ontvangen. Fascinerend vind ik dat. Ik volg regelmatig bijscholingen over massagetechnieken omdat ik het beste uit mezelf wil halen en het grootste effect voor jou wil creëren. Ik beheers verschillende massagetechnieken (met uitzondering van erotische massagetechnieken). Daardoor kan ik kiezen welke methode het beste bij jou past. De muziek, de voorverwarmde massagetafel en de extra verwarmde kamer zorgen ervoor dat je snel ontspannen bent.

Even uit je hoofd

In mijn massagepraktijk bied ik professionele massages aan. Door een goede massage ben je bewust van je lijf en maak je je hoofd helemaal leeg. Een massage is een goede verzorging voor je lichaam. Door een massage verdwijnen niet alleen fysieke klachten maar ook mentale klachten. Ik wil dat jij mijn praktijk verlaat met het gevoel een minivakantie te hebben gehad.

Mogelijkheden voor jou in mijn massagepraktijk

Massagepraktijk RELAXmassagesbest richt zich voornamelijk op westerse massages. (met uitzondering van erotische massages) De meeste massages vinden plaats op de massagetafel. Je wordt op de huid gemasseerd met heerlijk geurende oliën. Het is ook mogelijk om een Indiase HoofdMassage of een Stoelmassage te boeken. Deze massages kan ik geven terwijl jij je kleding aanhoudt.

Verschil van kwaliteit

Het verschil van een massage bij een massagepraktijk en een massage bij bijvoorbeeld een sauna zijn de massagetechnieken. Een massagepraktijk is volledig gericht op massage en gezondheid. Dat gaat verder dan alleen ontspanning. Een ervaren masseur luistert naar wat je nodig hebt en pakt klachten grondig aan. Probeer het zelf!

Wat kun je verwachten bij RELAXmassagesbest?

RELAXmassagesbest is een praktijk aan huis. De massagekamer is extra verwarmd en in de winter ligt er een elektrische deken op de massagetafel. Er klinkt een ontspannen muziekje uit de boxen en je ruikt een heerlijke geur als je de kamer instapt.

Kom je voor de eerste keer dan beginnen we met een korte intake zodat ik kan inschatten waar jij het beste mee geholpen bent. Deze persoonlijke informatie is alleen voor mezelf en deel ik met niemand.

Daarna gaan we over tot de massage die je hebt geboekt. De massage is altijd in stilte zodat jij er optimaal profijt van hebt. Wil je op locatie gemasseerd worden? Neem dan even contact met mij op.

Wanneer kun je beter even geen massage boeken?

Massage is uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende klachten. De meeste klachten komen voort uit lichamelijke overbelasting of stress. Maar soms is het beter om (even) geen massage te boeken.

Bijvoorbeeld als

  • je nog geen drie maanden zwanger bent.
  • je pas (12 weken) bent geopereerd.
  • Je een open wond hebt.
  • Je ziek bent (griep)
  • je verbrand bent.
  • je acute rugpijn hebt.
  • je kanker hebt en nog in de behandelfase zit.

Heb je een ander ziektebeeld, geef dat dan altijd aan tijdens het intakegesprek. Weet je niet zeker of je een massage kunt ondergaan? Neem dan gerust even contact met mij op: 06-19820009.

De effecten van massage zijn sensationeel

Of je nu wel of geen klachten hebt, de effecten van een massage zijn sensationeel. Een massage brengt je lichaam en geest in totale ontspanning en in balans. Veel van je klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Massage is zeer effectief tegen stress. Het leven vraagt soms (te) veel van je. Het is belangrijk om je lichaam en geest regelmatig tot rust te brengen om optimaal te kunnen (blijven) presteren. Je lichaam laat je weten wanneer de belasting te hoog is.

Herken je een of meer van deze klachten?

  • Rug- nek- en schouderklachten
  • (Chronische) hoofdpijn
  • RSI
  • Altijd moe of slaapproblemen
  • Vermoeide of zware benen
  • Opgebrand gevoel
  • Stress

Zorg goed voor jezelf pas dan kun je ook goed voor anderen zorgen

Voorkom klachten of laat klachten verdwijnen door goed voor jezelf te zorgen. Een massage helpt! Maak direct online een afspraak of bel 06-19820009 en je ervaart het zelf. Ik ontmoet je graag in mijn massagepraktijk.

Boek vandaag nog een massage. Het helpt echt!

Certifcaten

RELAXmassagesbest
RELAXmassagesbest
RELAXmassagesbest
RELAXmassagesbest
RELAXmassagesbest