Oorkaars Branden

Heb je last van dichte oren? Vooral tijdens het vliegen is dit oncomfortabel tot zelfs pijnlijk. Na een behandeling Oorkaars Branden zal je weken geen last meer hebben van je oren. Ook niet tijdens het vliegen. Oorkaars Branden helpt ook tegen migraine aanvallen.  


Reserveer deze massage

Oorsprong

Oorkaars Branden is een oeroude therapie en stamt af van het zuiden van Noord-Amerika. Via de Hopi-indianen hebben wij kennis mogen maken met de weldaad van deze niet alledaagse therapie. Oorkaars Branden heeft een zeer brede werking. Het maakt je oor en neusholte schoon zodat oorklachten, neusklachten, keelklachten en hoofpijn worden aangepakt én het geeft ontspanning.

Wat kun je verwachten?

Als je komt voor Oorkaars Branden ga je zij liggen op een voorverwarmde massagetafel. Je bovenkleding gaat uit maar je kunt je bh aanhouden. Na een aangename oormassage houd ik een speciale holle kaars van 100% natuurlijke producten in je oor vast en steek deze aan. Door een ingebouwd filter kan er geen was in je oor druppelen. Deze speciale oorkaars laat ik 10 minuten branden terwijl ik hem vasthoud. De kaars laat ik niet volledig opbranden en de vlam is uit lang voordat de kaars bij je huid komt. Ter beveiliging staat er een streepje op de kaars. Op dat moment haal ik de kaars uit je oor.

Pijnloos

Oorkaars Branden doet geen pijn. Tijdens het ‘schoorsteeneffect’ dat ontstaat is er een lichte onderdruk in de uitwendige gehoorgang en daardoor wordt het vuil als het ware uit je holtes gezogen. Door de trillingen en luchtdruk worden acupunctuurpunten gestimuleerd. De kruiden en het zacht knisperende geluid in combinatie met een behaaglijk gevoel van warmte en muziek zorgen voor een optimale ontspanning.

Ik heb bij Yvonne een rug- en nekmassage gehad, en inmiddels ook een oormassage met Oorkaars Branden. Ik ben zeer tevreden over haar werkwijze, en resultaat, ze is zeer klantvriendelijk en doet er alles aan om je zo snel mogelijk te kunnen helpen. Kortom een echte aanrader

Wanneer helpt Oormassage met Oorkaars Branden?

  • Bij ontstekingen of irritaties van keel- en neusholten.
  • Voorhoofd- en bijholten ontsteking.
  • Oordruk.
  • Dichtslaan van oren of als prventie voor het vliegen.
  • Als je gaat skiën (je oren blijven open).
  • Verkoudheid
  • Hyperactiviteit
  • Doofheid

Tarief: € 35,00 contant