Indiase hoofdmassage
€25,00

Een Indiase HoofdMassage is een ideale massage tegen hoofdpijn. Je zit op een stoel met kleding aan. Door middel van accupressuur worden de meridianen geactiveerd en verdwijnt je hoofdpijn.

Meer weten
Oorkaars branden
€30,00

Oorkaars Branden is een behandeling die uitermate geschikt is als je bij het vliegen of na een verkoudheid last hebt van je oren. De oren blijven open ook tijdens het vliegen. Probeer het eens uit

Meer weten
Zwangerschapsmassage
€33,00
Een massage tegen allerlei zwangerschapskwaaltjes. Je lichaam moet hard werken voor je kindje.

Geen wonder dat je moe bent en pijn krijgt. Deze massage helpt je lichaam om te zorgen voor jouw kindje.

Meer weten
Lichaamsmassage
v.a. €25,00

Deze klassieke Westerse lichaamsmassage is een weldaad voor lichaam en geest. Ik geef je een stevige massage met heerlijk geurende olie om je spieren los te maken. Resultaat = Totale Ontspanning

Meer weten
Introductie massage
€33,00

Ideaal om even kennis te maken met de klassieke massage. Er is voldoende vrijheid om aan te geven of je iets fijn vindt of dat het (te) pijn doet. Ik leg je uit wat ik doe en pas mijn technieken aan op jouw beleving.

Meer weten
Duo-massage
€110,00

Een massage is een prettige ervaring die fijn is om te delen. Tijdens een duo massage ondergaan twee personen dezelfde klassieke massage met twee masseurs in dezelfde kamer. Deze massage twee weken van tevoren reserveren.

Meer weten
Voetmassage
€33,00

Een voetmassage zorgt ervoor dat alle blokkades in de energiebanen worden opgeheven. Geef jezelf een voetmassage cadeau voor totale ontspanning. Je kunt ook een extra voetmassage van 15 minuten boeken bij je massage.

Meer weten
Stoelmassage
€20,00
Een stoelmassage op het werk is ideaal om je prestaties te verbeteren en stress te verminderen. Een stoelmassage is een korte massage waar ik over de kleding druk uitoefen op speciale drukpunten zodat je energie weer vrij gaat stromen.
Meer weten

Boek online een massage